1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. "TEŞKİLATLARIMIZI YENİLEYECEĞİZ" MESAJI
"TEŞKİLATLARIMIZI YENİLEYECEĞİZ" MESAJI

"TEŞKİLATLARIMIZI YENİLEYECEĞİZ" MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dönüş kongresinde yaptığı konuşmasında yeni dönemin şifrelerini verdi. Erdoğan "Şimdi hedefimiz inşallah bu yıl sonuna kadar teşkilatlarımızda ciddi bir yenileşmeye gitmektir. İnşallah bu olağanüstü büyük kongreyle beraber il, il

A+A-

AK Parti'de Büyük Gün

998 Gün Sonra AK Partide İkinci Erdoğan Dönemi Başladı

AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi Ankara Arenada yoğun bir katılım ile yapıldı. 998 gün sonra yeniden genel başkan seçilen, Cumhurbaşkanı Erdoğan, kongre alanına gelişi sırasında Erdoğan'ı, Başbakan Yıldırım ve partililer tezahüratlarla karşıladı.

Erdoğan önemli mesajlar verdiği Kongrede;

15 Temmuz'un seyrini değiştiren ve darbe girişimi sırasında şehit olan Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresine özel misafir olarak davet edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kurucusu olduğu partiye 998 gün sonra yeniden genel başkan olacağı kongrede dikkat çeken görüntüler vardı. Yayınlanan filmde, MHP lideri Bahçeli'nin görüntüleri de yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'A takımı'na giren isimler belli oldu. MKYK listesinde Efkan Ala sürprizi dikkat çekti. Şaban Dişli yeni dönem listesine giremedi.

MKYK ASIL ÜYE ADAYLARI:

Kongrede oluşturulan yeni listeye göre MKYK asıl üye adayları Binali Yıldırım, Abdulhamit Gül, Ahmet Sorgun, Ali Aydınlıoğlu, Asuman Erdoğan, Bekir Bozdağ, Berat Albayrak, Burhan Kuzu, Bülent Karakuş, Cahit Özkan, Cevdet Yılmaz, Çiğdem Karaaslan, Efkan Ala, Erol Kaya, Ethem Sancak, Fatih Şahin, Fevzi Şanverdi, Hacı Ahmet Özdemir, Hamza Dağ, Harun Karacan, Hatice Kübra Öztürk Gökkaya, Hayati Yazıcı, İbrahim Halil Yıldız, İsa Sinan Göktaş, İsmail Emrah Karayel, Jülide Sarıeroğlu, Mahir Ünal, Markar Esayan, Mehmet Emin Yılmaz, Mehmet Mehdi Eker, Mehmet Muş, Murat Baybatur, Mustafa Ataş, Mustafa Köse, Mustafa Savaş, Mustafa Şentop, Mustafa Yel, Nurettin Canikli, Öznur Çalık, Ravza Kavakçı Kan, Recep Uncuoğlu, Rumeysa Kadak, Süleyman Soylu, Tamer Dağlı, Vedat Demiröz, Yasemin Atasever, Zeki Akgün, Zelkif Kazdal, Zeyid Aslan, Zeynep Alkış oldu.

AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde yeni MKYK listesine. Şaban Dişli, Mehmet Müezzinoğlu ve Veysi Kaynak'ın da aralarında olduğu 19 isim listeye giremedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Olağanüstü halin kaldırılmasına ilişkin "OHAL kalkmayacak. Ne zamana kadar? Huzura, refaha kavuştuğumuz ana kadar." dedi.

Erdoğan'dan Dönüş Kongresinde 'Teşkilatları Yenileyeceğiz' Mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dönüş kongresinde yaptığı konuşmasında yeni dönemin şifrelerini verdi: Şimdi hedefimiz inşallah bu yılsonuna kadar teşkilatlarımızda ciddi bir yenileşmeye gitmektir.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Kongresi'nde yaptığı konuşmasında önemli bir mesaj verdi, tüm teşkilatların yeniden düzenleneceğini söyledi. Erdoğan, 3. Olağan Büyük Kongre'den sonra başlatılacak olan süreçle tüm teşkilatların değiştirileceğini ve 6 aylık süreç içinde teşkilatlardaki çalışmaların sona ereceğini belirtti. "Şimdi hedefimiz inşallah bu yıl sonuna kadar teşkilatlarımızda ciddi bir yenileşmeye gitmektir." sözleri salondan alkış aldı.

"TEŞKİLATLARIMIZI YENİLEYECEĞİZ" MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dönüş kongresinde yaptığı konuşmasında yeni dönemin şifrelerini verdi. Erdoğan "Şimdi hedefimiz inşallah bu yılsonuna kadar teşkilatlarımızda ciddi bir yenileşmeye gitmektir. İnşallah bu olağanüstü büyük kongreyle beraber il, ilçe, belde teşkilatlarımızda süratle yenilenmeye gideceğiz. Ardından 6 aylık yol haritasını halkımızla paylaşacağız. 18-25 aralığında ki genç kadroların bugün nasıl ki, bu listede yer alıyorsa inşallah il, ilçe, belde teşkilatlarında 18-25 aralığındaki gençlerimizin yer alamsını istiyorum. Demokraside, ekonomide ülkemizin standartlarını çok daha yükseğe çıkaracak programını en kısa sürede detay olarak sizle paylaşacağız. Biz Türkiye'nin geleceğini bu kavramlar üzerinde inşa etmek için yola çıktık ve bugünlere geldik." dedi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.