1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. TİCARET BORSASI ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
TİCARET BORSASI ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

TİCARET BORSASI ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Ticaret Borsası’ndan Öğrencilere Destek, Ereğli Ticaret Borsası tarafından özellikle kırsal kesimde okuyan öğrencilere bot ve mont yardımında bulundu.

A+A-

Ereğli Ticaret Borsası Başkanı Zekeriya Ünlü ve Borsa yönetimi tarafından organize edilen program dâhilinde, Konya Ereğli Mehmet Azmi Aksu Şeker İlkokulu'na giderek okul aile birliği başkanı Ahmet Aydede ve Okul Müdürüne ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere kaban ve botları teslim etti. İlçemiz okullarında dar gelirli öğrencilere yapılan çalışmada mont ve bot desteğinde bulunuldu.

Ereğli Ticaret Borsasının başarılı ve çalışkan Başkanı Zekeriya Ünlü, öğrencilere kışlık giysi mont ve bot yardımı yapıldı. Konu hakkında açıklama yapan Ereğli Ticaret Borsası Başkanı Zekeriya Ünlü, yaptığı açıklamada şunlara değindi;

“Ereğli Ticaret Borsası olarak ihtiyaç Sahibi yaklaşık 1100 çocuğumuzu Mont ve Ayakkabı desteğinde bulunduk.”  Ereğli genelinde 1100 adet mont ve botun 25 ayrı okulda ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılacağını ifade eden Ünlü, talep eden okullarımıza da bu yardımların götürüleceğini belirtti.

Havaların soğuduğu bir dönemde yapılan yardımlardan dolayı, Ereğli Ticaret Borsası’nın öğrencilere yönelik yapmış olduğu yardımları ise ilçe halkından övgü alırken takdir topladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.