1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. TİCARET BORSASINDAN SAĞLIĞA ÖNEMLİ HİZMET!
TİCARET BORSASINDAN SAĞLIĞA ÖNEMLİ HİZMET!

TİCARET BORSASINDAN SAĞLIĞA ÖNEMLİ HİZMET!

Ereğli Ticaret Borsası Toplum Ruh Sağlığı Merkezi TOBB Başkanı RifatHisarçıklıoğlu'nun Katılımıyla Hizmete Açıldı.

A+A-

Ereğli Ticaret Borsası Toplum Ruh Sağlığı Merkezi TOBB Başkanı RifatHisarçıklıoğlu'nun Katılımıyla Hizmete Açıldı.

Ereğli’de yapımı tamamlanan ve heyecanla beklenenmodern bir hizmet binası olan ve Ereğli’de Ticaret Borsası tarafından yaptırılan sağlık alanında önemli bir eksikliği gideren Toplum Ruh Sağlığı Merkezi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla düzenlenen tören ve dualarla açılışı gerçekleşti.

dsc_2207.jpg

Açılışa, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu,Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, Emirgazi Belediye Başkanı Nurişen Koçak, Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Düzen, MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enver Bozkurt, Ereğli Ticaret Borsası Başkanı Zekeriya Ünlü, STK Temsilcileri, Oda Başkanları, Muhtarlar ve çok sayıda Ereğlili katıldı.

Ereğli Ticaret Borsası Başkanı Zekeriya Ünlü'nün yaptığı açılış konuşmasının ardından, Toplum Ruh Sağlığı Merkezinin açılışı okunan duanın sonrasında kurdele kesimiyle gerçekleşti.

dsc_2210.jpg

Açılışın ardından Ereğli Ticaret Borsasına geçen TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu yaptığı açıklamada, "Toplum Ruh Sağlığı Merkezimizin açılışını gerçekleştirdik.

 Allah oralara kimseyi düşürmesin ama eksikliğini de göstermesin. Ereğli Ticaret Borsası hayırlı bir iş yaptı emeği geçenleri kutluyorum. İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.

dsc_2212.jpg

 Bu makam ve mevkilerin iyi tarafı insanlara faydalı olmak için elinde bir fırsatın var hangi konumda olursan ol. Benim 365 oda ve borsa başkanım var. Geçmişte bu görevi yapan herkesten Allah razı olsun.

Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nin Ereğli’ye hayırlı olmasını diler emeği geçenlere teşekkür ederiz.

BOZKURT,HİSARCIKLIOĞLUNDAN LİSE SÖZÜ ALDI

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasının Emektar ve başarılı başkanı Enver Bozkurt, Yine Ereğli için önemli bir girişimde bulundu. Bozkurt Ticaret Borsası toplantı salonunda yaptığı konuşma sırasında tecrübesini konuşturarak TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlun’dan bir lise sözü aldı. Bozkurt başkan her fırsatta Ereğli adına girişimde bulunarak Ereğli’mizin gençliği adına önemli bir girişimde bulunurkeneğitim kurumunu okul sözünü almasını bildi.

Bizlerde, Ereğli’miz adına önemli hizmetlere imza atan başkanlarımız Enver Bozkurt ve Zekeriya Ünlüyü kutluyor ve hizmet yarışında kendilerine başarılar diliyoruz.

dsc_2213.jpgdsc_2189.jpgdsc_2193.jpgdsc_2194.jpg

kaza-2-agir-yarali.00_04_46_07.still002.jpgkaza-2-agir-yarali.00_05_13_13.still003.jpgkaza-2-agir-yarali.00_07_54_01.still004.jpgkaza-2-agir-yarali.00_54_48_22.still005.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.