1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Tır, Önündeki Traktöre Çarptı!
Tır, Önündeki Traktöre Çarptı!

Tır, Önündeki Traktöre Çarptı!

Ereğli’de TIR sürücüsünün önünde seyir halinde olan traktöre arkadan çarpışması sonucu meydana gelen kazada araçlarda maddi hasar meydana geldi.

A+A-

Konya’nın Ereğli İlçesinde TIR sürücüsünün önünde seyir halinde olan traktöre arkadan çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, Korkulanın olmadığı kazada sürücüler şans eseri kazayı yara almadan atlatırken kazanın sevindirici tarafı oldu kaza kayıtlara maddi hasarlı kaza olarak geçti.

Kaza, Konya Adana karayolunun Ereğli çıkışı Gül süt fabrikası karşısında saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Mehmet Çiçek’in kullandığı 35 PNT 43 Plakalı TIR'ın önünde seyreden Cihat Kayhan’ın kullandığı 42 V 4167plakalı traktöre arkadan çarpması sonucu yaşandı. Çarpmanın şiddetiyle,TIR'ın arkadan çarptığı traktörün römorku ise karayoluna devrildi. TIR’da ve Traktör römorkunda maddi hasar meydana geldi. Kazayı gören yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi.

Konya Adana Karayolunda trafik akışı ise bir müddet kontrollü olarak verildiği karayolunda, Kaza yerinden araçların çekici tarafından kaldırılmasıyla yol araç trafiğine açıldı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.