1. HABERLER

  2. Türkiye’den Nijerya’ya Gençlik Köprüsü

Türkiye’den Nijerya’ya Gençlik Köprüsü

Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “Gençlik Köprüsü Programı” kapsamında Nijerya’dan 6 kişilik bir heyet 14-19...

A+A-

Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “Gençlik Köprüsü Programı” kapsamında Nijerya’dan 6 kişilik bir heyet 14-19 Eylül 2015 tarihleri arasında Türkiye’de çeşitli ziyaretlerde bulunacak.

Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ‘Gençlik Köprüsü Programı’ kapsamında Nijerya’dan 6 kişilik bir heyet 14-19 Eylül 2015 tarihleri arasında Türkiye’ye gelecek. Program kapsamında paneller, resmi ziyaretler ve sosyal etkinliklere katılacak olan genç konuklar, Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğünün yanı sıra Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü, Enerji Bakanlığı, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı, Dışişleri Bakanlığı, SETA, Anadolu Ajansı, Nijerya Federal Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği ile Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nu ziyaret edecek.

Nijerya Gençlik Köprüsü programı ile genç konukların Türkiye-Nijerya ilişkileri hakkında görüş sahibi olmaları, ortak bir sosyal-siyasi-kültürel gündemin oluşturulması amaçlanıyor. “Gençlik Köprüsü Programları” kapsamında bugüne kadar Tunus, Mısır, Libya, Nijer, Gabon, Senegal, Yemen, ABD, Filistin, Polonya, Pakistan ve Balkan Ülkelerinden gençlik heyetleri Türkiye’ye ziyarette bulunmuşlardı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.