1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Türküler Sevdamız Gecesi
Türküler Sevdamız Gecesi

Türküler Sevdamız Gecesi

EREĞLİ MUSİKİ DERNEĞİNDEN ‘’TÜRKÜLER SEVDAMIZ 5’’ KONSERİ DÜZENLENDİ.Ereğli Musiki Derneği Muhteşem Türk Halk Müziği konseri  ‘’Türküler Sevdamız adı altında düzenlenen konserin 5.ncisi yoğun bir davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

A+A-

EREĞLİ MUSİKİ DERNEĞİNDEN ‘’TÜRKÜLER SEVDAMIZ 5’’ KONSERİ DÜZENLENDİ.

Ereğli Musiki Derneği Muhteşem Türk Halk Müziği konseri  ‘’Türküler Sevdamız adı altında düzenlenen konserin 5.ncisi yoğun bir davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Belediye Kültür Merkezinde Şef Halil yaramış yönetiminde birbirinden güzel eserler solistlerin o güzel sunumlarıyla düzenlenen konserde geceye katılan misafirler halk müziğiyle güzel gece geçirdi.

İlçe halkının ilgi gösterdiği programa Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Demirtaş ve çok sayıda Türkü dostu vatandaşlarımız katılırken Türkü severler ve Ereğlili sanatseverler büyük ilgi gösterdi.

Ereğli Musiki Derneği Başkanı Nuray Peker’in yaptığı açılış konuşmasının ardından yurdumuzun dört bir köşesinden bir birinden değerli eserler profesyonelce seslendirildiği gecede halk müziği severler müziğe doydu.

Ereğlili hemşerilerimize ve izleyicilere muhteşem bir gece yaşatan Ereğli Musiki Derneği sanatçıları ayakta alkışlanırken konser sonrası Protokol üyeleri ve Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran tarafından Musiki Derneği üyeleri adına bu güzel geceyi yaşatan ekip adına Şef Halil Yaramışa teşekkür ederek plaket takdim edildi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.