1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. UĞURİŞ SANAT MÜZİĞİ İLE EREĞLİLİLERİ MEST ETTİ
UĞURİŞ SANAT MÜZİĞİ İLE EREĞLİLİLERİ MEST ETTİ

UĞURİŞ SANAT MÜZİĞİ İLE EREĞLİLİLERİ MEST ETTİ

BAŞKAN ÖZGÜVEN: KÜLTÜR BAKANLIĞIMIZIN ÇALIMALARI TAKDİRE ŞAYAN

A+A-

        Ufuk Uğuriş Kültür Bakanlığı’nın Türk Sanat Müziği’ni gençlere sevdirme projesi kapsamında DDY Şht. Uz. Çvş Tuğrul Köseoğlu Parkı’nda sahne aldı. Ereğli Belediyesi’nin de destek verdiği programına 15 Temmuz Demokrasi Marşı ile başlayan Uğuriş seslendirdiği eserlerle Ereğlili vatandaşları mest etti.

dsc_1497.jpg

        TSM kültürünün yaşatılması gerektiğini ve bu konuda Kültür Bakanlığımızın çalışmalarını takdir ettiğini belirten Başkan Özgüven: “Ufuk kardeşimizi ve ekibini şehrimizde görmekten dolayı çok mutlu olduk. Bu konserler Türkiye’de 20 yerde yapılacak bu yerlerden birisinin de Ereğli’miz olması bizleri daha da mutlu etti. Bu anlamda Ereğli’mizde bu konserin yapılmasında desteği olan Kütüphaneler Genel Müdürümüz Hamdi Turşucu Bey’e de çok teşekkür ediyorum. Şunu anladık böyle bir konsere özlem duymuşuz, çok değerli bir müzik dinletisi oldu adeta mest olduk. Bu güzel dinletiyi bize sunan Ufuk Uğuriş ve ekibine teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” dedi.

img_1553.jpg

        Ereğli’de olduğu için mutlu olduğunu dile getiren Uğuriş: “Ereğli’nin sosyal ve kültürel açıdan modern bir şehir olduğunu duymuştum. Buraya geldiğimde onu gördüm ve memnun oldum. TSM sevdirilmesi ve yaşatılması gereken bir değerimiz ve bu konuda Kültür Bakanlığı’mızın çalışması saygıya değer. Ayrıca bu programda bize destek veren, bizi çok güzel ağırlayan Belediye Başkanımız Özkan Özgüven ve ekibine teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.