1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ünlü ve Yönetimi, Gıda ve İçecek Fuarı Antalya Expo Center'da katıldı!
Ünlü ve Yönetimi, Gıda ve İçecek Fuarı Antalya Expo Center'da katıldı!

Ünlü ve Yönetimi, Gıda ve İçecek Fuarı Antalya Expo Center'da katıldı!

23. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı Antalya Expo Center'da Antalya da düzenlenen program ile gerçekleşti.

A+A-

Gıda ve İçecek Fuarı Antalya Expo Center’a Ereğli Ticaret Borsa Başkanı Zekeriya Ünlü ve Yönetim Kurulu üyeleri birlikte katıldı.

Fuarın resmi açılışı ise Antalya Valisi Muammer Türker ve fuara katılan davetliler tarafından gerçekleşti. 

Ereğli Ticaret Borsası Başkanı Zekeriya Ünlü fuar hakkındaki düşüncelerini şu sözlerle yanıtladı. Bu tür fuarların işletmelerin ürünlerini tanıtma fırsatı bulması ve yeni iş bağlantılarının kurulması açısından çok önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Ünlü, Antalya’nın turizmin ve tarımın başkenti olduğunu belirtirken fuarın ise oldukça önemli bir fuar olduğunu dile getirdi.

Türkiye açısından Antalya'daki bu fuarın oldukça değerli bir fuar olduğuna değindi. Fuarda, et ürünleri, bakliyat, unlu mamuller, süt ve süt ürünleri, deniz ürünleri, kuru gıdalar, şarküteri, donmuş gıdalar, paketleme ve ambalajlama sektörleri, kahve, çikolata gibi sektörlerden 2 bin 500 markanın ürünü sergileniyor.

 

Ünlü ve Yönetimi, Gıda ve İçecek Fuarı Antalya Expo Center Bizim için güzel bir fuar oldu bilgilendik gezdik ve gördük ki çok yaşayan değil çok gezen ve araştıran insan bilgi sahibi olacağını söyledi.

 

Bizler de Bu fuarlarda oldukça değerli bilgilere sahip oluyoruz ve bilgileri ilçemiz Ereğli’ye taşıyarak bilgileri üyelerimizle paylaşacağız dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.