1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Vakıfbank Müdürü Dursun’dan Atmaca'ya ziyaret
Vakıfbank Müdürü Dursun’dan Atmaca'ya ziyaret

Vakıfbank Müdürü Dursun’dan Atmaca'ya ziyaret

Vakıfbank Ereğli Müdürlüğü görevine atanan hemşerimiz Osman Dursun, Metro Tv Yönetim Kurulu Başkanı ve Yeni Ereğli Gazetesi İmtiyaz sahibi Attila Atmacayı ziyaret etti.

A+A-

Vakıfbank Ereğli Şubesi Müdürlüğü'ne atanan Osman Dursun ve Vakıfbank Ereğli Şubesin de çalışkan ve dürüst kişiliğiyle bildiğimiz Kobi Portföy Yöneticisi Yalçın Yıldız ile birlikte, Kuruluşlarımızın temsilcisi Attila Atmacayı ziyaret etti. Hemşerimiz Dursun memleketi Ereğli’de olmaktan ve geçmiş dönemde çalışmış olduğu, İlçemiz Ereğli’de görev yapmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.‘’Ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan el birliği ile çıkılacağına inandığını ifade eden Dursun, Ülkemiz her anlamda güçlü bir ülkedir. Bu ülke ve insanları çok badireler atlattı. Bugünleri de birlik ve beraberlik anlayışı içinde atlatacağına inanıyorum" dedi.

atilla-atmacaya-vakifbankasindan-ziyaret-.jpg

Attila Atmaca ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Biz güçlü bir ülkeyiz. Bu günler kısa sürede geride kalacak. Yeter ki inanalım. Birliğimizi ve dirliğimizi güçlü tutalım" diye konuştu.

Atmaca, Vakıfbank Ereğli Şubesi Müdürlüğü görevine atanan, Ereğli’mizin sevilen simalarından Salih Dursun abimizin değerli oğlu hemşerimiz Osman Dursun’u tebrik ederek yeni görevinde başarı diledi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.