1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. VATANDAŞLARIN TERCİHİ ATLI SPOR KULÜBÜ
VATANDAŞLARIN TERCİHİ ATLI SPOR KULÜBÜ

VATANDAŞLARIN TERCİHİ ATLI SPOR KULÜBÜ

Ereğli Belediyesi bünyesinde Atatürk Kültür Parkında yapımı tamamlanan Atlı Spor Kulübü sosyal aktivitede Ereğlili vatandaşların öncelikli tercihi oldu.

A+A-

Hafta sonu tatilini en iyi şekilde geçirmek isteyen Ereğlili vatandaşlar Ereğli Belediyesi Atlı Spor Kulübü ziyaret ederek hoşça vakit geçirdiler. 7'den 70'e bir çok vatandaşın hafta sonunu değerlendirdiği Atlı Spor Kulübünün şehre kazandırılan en güzel sosyal projelerden biri olduğunu kaydeden vatandaşlar Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve ekibine teşekkür ettiler.

Ata binmenin ötesinde teras, kafeterya, kır düğün salonu gibi hizmet anlayışının şekillendirildiği Atlı Spor Kulübünün bölgede örnek bir hizmet olduğunu kaydeden vatandaşlar, "Ereğli'de sosyal aktivite noktasında zamanı iyi değerlendirecek projelerin hayata geçmesini takdirle karşılıyoruz" diye konuştular.

Hayatlarında ilk defa ata binen çocuklar ise eğlenceli dakikalar geçirdiklerini söylediler.

At binmenin çocuklar ve yetişkinler için en ideal terapi olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, "Ata binmek günümüzde en sosyal faaliyettir. Konumu ve manzarasıyla insanları dinlendiren Atlı Spor Kulübümüz özelikle çocukların atlarla bütünleşmesini sağlıyor. Çocukların ata binmeleri ile denge, zeka, iletişim gibi yetenekleri daha da gelişiyor. Bu bilinçle hareket eden ve hafta sonunu iyi değerlendirmek isteyen vatandaşların Atlı Spor Kulübünü tercih etmeleri yapılan yatırımın doğruluğunu ortaya koymaktadır. Özellikle yaz aylarında Atlı Spor Kulübümüzü sadece Ereğli değil şehir dışından da çok sayıda vatandaşların tercih edeceğini düşünüyoruz. Atlı Spor Kulübümüz şehrimize hayırlı olsun" dedi.   

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.