1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Yenibağlardan Hizmete Teşekkür
Yenibağlardan Hizmete Teşekkür

Yenibağlardan Hizmete Teşekkür

Yenibağlar Mahallesi Muhtarı Bekir Çölden ve 100 Yıl Kurtuluş Ortaokulu Müdürü Orhan Aker Ereğli Belediyesinin bölgede yapmış hizmetler nedeniyle Belediye Başkanı Özkan Özgüven'e plaket ve çiçek takdim ederek teşekkür ettiler.

A+A-

Belediye Meclis Toplantısına katılan Yenibağlar Mahallesi Muhtarı Bekir Çölden ve vatandaşlar ile 100 Yıl Kurtuluş Ortaokulu Müdürü Orhan Aker, Başkan Özgüven'e plaket ve çiçek takdim ederek teşekkür ettiler.

Uzun yıllardır mahallelerine hizmet girmediğini ifade eden Mahalle Muhtarı Çölden, "Mahallemizin en önemli ve başı çeken sorunlarından olan sıcak asfalt çalışması Başkanımızın talimatı ile yapıldı. Mahalle sakinlerimiz yazın tozdan kışın ise çamurdan kurtuldular. Kendisine ve sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

100 Yıl Kurtuluş Ortaokulu Müdürü Orhan Aker ise okulun sorunlarına Belediye Başkanı Özkan Özgüven'in hiç bir zaman kayıtsız kalmadığını ifade ederek, "Kendisi ile yaptığımız istişare sonrası okulumuzun bozulan ve yıpranan asfaltı yeniden döküldü. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Belediye Meclisinden aldıkları yetki ile hizmet ağını Ereğli'nin her köşesine taşıdıklarını kaydeden Başkan Özgüven ise, Ereğli'ye hizmetle mükellef olduklarını belirtti.

Uzun yıllardır hizmet gitmeyen bölgelere götürülen hizmetlerin vatandaş nezdinde büyük takdir gördüğünü vurgulayan Özgüven, bu mahallelerden biri olan Yenibağlar mahallesine daha kapsamlı hizmetlerin ulaştırılacağını sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.